Covid 19

Fyns Største Fyrværkeriudsalg er helt corona sikker! 

Vi sørger for at overholde gældende lovgivning, som betyder, at der bl.a. kun må være en person pr. 4 kvadratmeter i vores salgssteder. Derudover opsætter vi spritbeholdere, ligesom vi vil have vagter til at sikre, at retningslinjerne bliver overholdt. 

Helt nye corona-tiltag 

Udover vores tiltag på salgsstederne, har vi også lavet helt nye coronavenlige tiltag. Vi har lavet drive-in-steder, hvor du blot bestiller dine produkter online, og så lægger vi din bestilling i dit bagagerum, når du er klar til at hente. 

Derudover har vi lavet mulighed for at bestille udbringningHvis du bestiller dit fyrværkeri inden d. 24. december, så har du mulighed for at vælge at få leveret til din hjemmeadresse på Fyn d. 27. og 28. december. 

Hvis du er mere til den klassiske købsoplevelse, så åbner vi desuden vores salgssted i Stige d. 15. december, hvor personbelastning forventes at være mildere. 

Og som det sidste nye tiltag, så holder vi kun én fyrværkeridemonstration i år. Men den må du heller ikke gå glip af! Det bliver en kæmpe demo, som vi slutter af med et fantastisk festfyrværkeri. Her vil der også være mulighed for køb af fyrværkeri med udlevering samme sted – selvfølgelig med gode tilbud. 

 Godt nytår 2020 

Selvom det har været et år, hvor der er blevet lagt en dæmper på mange af festlighederne, så kan du stadig nå at afslutte året med et brag. Du skal selvfølgelig være opmærksom på sikkerheden, og i år skal du både være opmærksom på corona- og fyrværkerisikkerheden. Når I ikke skal samles så mange, så bliver der måske også længere og bedre anledning til at nyde årets fyrværkeri, og det bliver måske også mere nødvendigt end tidligere, at du selv har fyrværkeri med, så I har noget til jeres egen nytårs fest. 

Vi hjælper dig gerne lidt på vej! Bestiller du inden d. 24. december, så får du 20% rabat på din ordre, når du henter den selv mellem d. 27. og 30. december. 

Alle hos Fyns Største Fyrværkeriudsalg ønsker dig et godt nytår! Vi er klar til at hjælpe dig med at sikre en nytårsaften, som du ikke glemmer.