Cookie- og privatlivspolitik

Ejeroplysninger

Denne hjemmeside ejes og drives af:

FYRVÆRKERIUDSALG ApS V. SKALA BYGGEMATERIALER

Sverigesgade 20, 5000 Odense C
CVR: 35839399
Mail: info@krudtudsalg.dk
Tlf: 70 22 70 11

Cookies

Fyrværkeriudsalg.dk anvender cookies:

Vi gør alle besøgende opmærksomme på vores cookie-brug, og ved fortsat brug af siden accepterer du denne anvendelse. Vi bruger cookies til følgende formål:

  • Teknisk funktionalitet: Med cookies kan vi være med til at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse af vores site. Det betyder bl.a., at dine præferencer bliver gemt.
  • Trafikmåling: Vores brug af cookies betyder også, at vi indsamler anonym statistik, som vi kan bruge til at gøre oplevelsen af siden endnu bedre. Og bruge til at sikre, at vores server kan håndtere trafikken.
  • Annoncering: Vi bruger cookies i forbindelse med at levere relevante og meningsfyldte annoncer samt til at spore effektiviteten af disse.

Disse tre punkter er formålet for vores cookiebrug. En cookie er en tekstfil, der bliver gemt i din browser. Den indeholder informationer om din ageren og kan ikke indeholde virus. Fra Fyrværkeriudsalg.dk deles cookies med tredjepart: Google-services (Analytics og Ads) samt andre markedsføringsplatforme (Facebook og MailChimp).

Du kan lære mere om, hvordan du sletter og undgår cookies her: httpss://minecookies.org/cookiehandtering/

Fyrværkeriudsalg.dk bruger cookies til at indsamle data til vores statistik- og analyseværktøjer (Google Analytics, Ads og Facebook), så vi ved, hvor mange der bruger vores side, og hvordan de bruger den. Denne information er anonym. Desuden indsamler vi geografisk og demografisk statistik, som vi bruger til at forstå vores målgruppe, så vi i højere grad kan forstå vores målgruppe og forbedre vores indhold.

Vil du fravælge cookies fra Google Analytics, kan du følge dette link: httpss://tools.google.com/dlpage/gaoptout

En cookie bliver slettet af sig selv efter et bestemt tidsinterval, men den bliver fornyet hver gang, du anvender vores hjemmeside – du kan dog altid selv slette dem manuelt. Hvis du vil have mere dybdegående information om disse små tekstfiler, så kan du læse mere her: httpss://minecookies.org/information-om-cookies/

Privatlivspolitik – indsamling og anvendelse af personoplysninger

Behandling af personoplysninger – opfyldelse af kontrakt

I forbindelse med dit køb hos Fyrværkeriudsalg.dk har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt

  • Dit navn
  • Din adresse
  • Din e-mailadresse
  • Dit telefonnummer
  • Dine betalingsoplysninger

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen samt i en efterfølgende periode på 24 måneder, så du lettere kan handle ved os en anden gang – eller gøre brug af reklamations-/returret. Herefter bliver oplysningerne slettet.

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter til behandling af dine betalingsoplysninger og til håndtering af dine køb. Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til

FYRVÆRKERIUDSALG ApS V. SKALA BYGGEMATERIALER

CVR-nr. 35839399
Sverigesgade 20
5000 Odense C

E-mail: info@krudtudsalg.dk
Tlf: 70 22 70 11

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format. Har du ønsker om ændring er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Dine oplysninger vil blive slettet 24 måneder efter, at du har modtaget din vare.

Hvis du ønsker at klage over Fyrværkeriudsalg.dks behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.