Skip to content

Vi er flyttet til Krudtteltet!

Vi er fra i år, nu en del af Krudteltet! Vi har stadig samme gode kvalitet og lave priser! Følg knappen, for at se vores mega store krudt katalog. Du kan også kigge forbi et af de opvarmede Krudttelte!

Kæmpe butikker/telte med et lidt større udvalg, af de forskellige varegrupper i Krudtteltet. Derudover har MEGA Stores en udvidet service, hvor de leverer webordrer direkte til kunderne, til fordel for alle udsalgssteder.

Men fælles for alle Krudtteltet salgssteder er, at der salg og udlevering samme sted.

BUTIK OG UDLEVERING SAMME STED

FUSERGARANTI

SIKKER BETALING

Fyns største fyrværkeri salg

Vi har fyrværkeri salg til både til store og små, og med fusergaranti! vi har de absolut bedste priser på fyrværkeri!

Det er bare sjovere at have det flotteste, største og mest voluminøse fyrværkeri med det højeste brag. Og hvis du gerne vil have det allersjovest, så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi garanterer dig, at vi lever op til vores navn. Vi har alt det fyrværkeri, du skal bruge – og mere til. Og vi har alt det fyrværkeri og nytårskrudt, som resten af din familie skal bruge. Og til vores priser og med vores udvalg, så skal du måske også overveje at købe lidt med til dine venner – bare for en sikkerheds skyld.

At have Fyns største fyrværkeri salg forpligter. Ikke mindst skal vi have det største udvalg af fyrværkeri, men vi skal også præsentere det på en måde, så det er nemt for dig at få handlet den helt rigtige kombination ind! Derfor har vi lavet vores webshop, der giver dig det fulde overblik over fyrværkerisortimentet. Du finder batterierbomberørfestartiklerfontæner og raketter. Der er krudt til juniorer, og der er sikkerhedsudstyr. Inde på de enkelte produkter finder du beskrivelser, demonstrationsvideoer og specifikationer.

Bestil i ro og mag hjemmefra, så har vi dit krudt pakket og klar til dig, når du kommer og afhenter på vores salgssted. Du vælger, hvor du vil afhente, når du når til kassen på webshoppen.

Fyrværkeri salg til

HELE FAMILIEN

Billigt fyrværkeri med fusergaranti

Selvom fyrværkeri salg på fyrværkeriudsalg.dk er billigt, så er det sprængfyldt med kvalitet. Det betyder også, at vi giver dig fusergaranti. Hvis fyrværkeriet ikke virker, så kommer du bare ind med det sammen med kvittering (den har du på mail, hvis du køber dit fyrværkeri online), og så får du pengene tilbage.

Kan man godt købe fyrværkeri online?

Det korte svar er, ja! Det kan du sagtens, og det kommer faktisk med mange fordele. Først og fremmest kan du planlægge dit indkøb, så du slipper for at køre afsted flere gange og til forskellige steder. Du undgår impulskøb. Og du kan sætte dig bedre ind i fyrværkeriet hjemmefra, end du ville nå at gøre ude i en butik. Og der er ingen ulemper: Når du køber i en butik, så ser du ikke andet end indpakningen. På Fyrværkeriudsalg.dk kan du både læse om produktet og se demonstrationer. Og hvis du følger med på vores Facebook-side, så kan du vinde værdifulde konkurrencer, der gør din nytårsaften endnu bedre!

Hvis du ikke er helt sikker på dit indkøb, så er det helt okay! Vi har samlet pakketilbud, hvor vi har udvalgt det, som du skal bruge – og smidt en lille ekstra rabat oveni. Vil du gerne se fyrværkeriet blive affyret, inden du er klar til at handle? Kom til vores fyrværkeridemonstration, hvor du ser et stort og flot udvalg af fyrværkeri på aftenhimlen!

Har du nogle spørgsmål så start med at se vores ofte stillede spørgsmål, og hvis ikke det hjælper dig, så må du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi hjælper dig gerne med dine fyrværkerispørgsmål!

Fyns Største fyrværkeri salg er helt corona sikker! 

Vi sørger for at overholde gældende lovgivning, som betyder, at der bl.a. kun må være en person pr. 4 kvadratmeter i vores salgssteder. Derudover opsætter vi spritbeholdere, ligesom vi vil have vagter til at sikre, at retningslinjerne bliver overholdt. 

Helt nye corona-tiltag 

Udover vores tiltag på salgsstederne, har vi også lavet helt nye coronavenlige tiltag. Vi har lavet drive-in-steder, hvor du blot bestiller dine produkter online, og så lægger vi din bestilling i dit bagagerum, når du er klar til at hente. 

Derudover har vi lavet mulighed for at bestille udbringningHvis du bestiller dit fyrværkeri inden d. 24. december, så har du mulighed for at vælge at få leveret til din hjemmeadresse på Fyn d. 27. og 28. december. 

Hvis du er mere til den klassiske købsoplevelse, så åbner vi desuden vores salgssted i Stige d. 15. december, hvor personbelastning forventes at være mildere. 

Og som det sidste nye tiltag, så holder vi kun én fyrværkeridemonstration i år. Men den må du heller ikke gå glip af! Det bliver en kæmpe demo, som vi slutter af med et fantastisk festfyrværkeri. Her vil der også være mulighed for køb af fyrværkeri med udlevering samme sted – selvfølgelig med gode tilbud. 

Godt nytår 2021 

Selvom det har været et år, hvor der er blevet lagt en dæmper på mange af festlighederne, så kan du stadig nå at afslutte året med et brag. Du skal selvfølgelig være opmærksom på sikkerheden, og i år skal du både være opmærksom på corona- og fyrværkerisikkerheden. Når I ikke skal samles så mange, så bliver der måske også længere og bedre anledning til at nyde årets fyrværkeri, og det bliver måske også mere nødvendigt end tidligere, at du selv har fyrværkeri med, så I har noget til jeres egen nytårs fest. 

Alle hos Fyns Største Fyrværkeriudsalg ønsker dig et godt nytår! Vi er klar til at hjælpe dig med at sikre en nytårsaften, som du ikke glemmer.